ALC Lojistik çekici alımında yine Renault’u tercih etti

ALC Lojistik firmasındaki araç sayısını büyütürken Horoz taşıtı tercih etti. Araç filosunu Renault markasıyla oluşturan ALC Lojistik seçimini yine Renault Premium’dan yana kullanarak 14 adet aracı filosuna ekledi.

Horoz Taşıt Servis Tic. San. A.Ş. tesislerinde düzenlenen törene ALC Lojistik Taşımacılık ve Dış Ticaret Ltd.Şti.’nden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çiçekli, Araç İşletme Sorumlusu Hakan Acar ve Horoz Taşıt Servis Tic. San. A.Ş. satış temsilcisi Tayfun Fıçıcı katıldı. Yurt içi ve Yurt dışı nakliye hizmeti veren ALC Lojistik, 2011 yılında filosuna eklediği 12 adet Renault çekiciyle hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmayı hedefledi. Gerçekleştirilen 14 adetlik Renault Premium 430 19 T OPT 1200 yeni çekici yatırımıyla araç filosunu 26 adede yükselten ALC lojistik yetkilileri yapacakları yeni yatırımlarında da Renault markasını tercih edeceklerini belirtti. “Yıl sonuna kadar 10 yeni çekici”
Gerçekleşen törende plaketini Horoz Taşıt Servis satış temsilcisi Tayfun Fıçıcı’nın elinden alan ALC Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Soner Çiçekli, filolarında 26 adet Renault Premium araç olduğunu söyleyerek yılsonuna kadar 10 adet daha Renault marka araç alacaklarının bilgisini verdi. Renault’u seçme sebeplerini Soner Çiçekli şu sözlerle dile getirdi: “2011 yılı Ağustos ayında Renault markası ile çıktığımız yola, yine aynı marka ile devam ediyoruz. Tercihimizin bu yönde olmasında Renault markası ve Horoz Taşıt Servis’in satış ve satış sonrası hizmetlerinin kusursuz olması ve ürünün işletme maliyetlerini düşürmesi sebep olmuştur. İlk yatırımımızdan bugüne kadar olan sürede markanın sunduğu avantajları ve kalitesi markaya olan bağlılığımızı arttırmıştır. Bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesini diliyorum.” ALC Lojistiğin araç alımında Horoz Taşıt Servisi seçmelerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tayfun Fıçıcı ise; “ Değerli partnerimiz ALC Lojistik bu yatırımında tekrar bizi tercih etmiştir. Bu bize ve markamıza olan inancını göstermektedir. Biz ilk yatırımından bu yana kendileriyle mükemmel bir sinerji yakalamış olup, her konuda değerli partnerimizi yüzde 100 memnun etmek için çaba sarf ettik. Sanırım bunda da başarılı olduk. Ayrıca markamız ve firma adına kendilerine bizleri tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 18.07.2012 / 11:30





Teslimat Haberleri

Conecto Solo Dizel Otobüs Ekledi
Güçlü Filo İçin Tekrar Tırsan Dedi
Azem Lojistik’e Teslim Etti
Yollarda Güç Gösteriyor
25 Adet DAF Teslim Etti