Lider Adana tercihini Safir VIP’ten yana kullandı

Filosunda 45 öz mal aracı bulunan Lider Adana Turizm 2+1 20 adetlik yatırımının ilk partisi olan 2 Safir’i filosuna kattı.

Temsa Adana fabrikasında düzenlenen törenle firma sahibi Erdal Çetin, 2+1 Safir araçları Bölge Yöneticisi Fırat Bakır’dan teslim aldı. Özellikle Adana-Ankara hattında 2+1 araçlarla, yolcularına konforlu bir hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Çetin, “Lider Adana Turizm olarak halen 27 hatta hizmet veriyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte hizmet ağımızda büyüyecek. Daha önce Karadeniz hattımız eksikti. Bu hatta hizmet vermeye başladık. Antalya, Bodrum, Marmaris hatlarını da hizmet ağımıza kattık. Şimdi Erzincan, Erzurum hattında hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi. “Filoya ilk defa Temsa alıyoruz”
Lider Adana Turizm filosunda 45, Adıyaman Gül Aras filosunda 27 olmak üzere toplamda 72 araçla hizmet verdiklerini vurgulayan Erdal Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü. “Filomuzda Temsa markalı araç yoktu. İlk defa filomuza Temsa araçlarını alıyoruz. Alım maliyetinin uygunluğu, yerli marka olması, satış ve satış sonrasında bizlere gösterilen yakın ilgi ve olumlu diyalog süreci bu yatırımımızda etken oldu. Ayrıca bölgemizde istihdam yaratan, yaptığı ihracatla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Temsa’ya bizim de katkı sağlamamız gerektiği inancıyla hareket ettik.” Safir VIP araçları tercih etmelerinde, Kamil Koç firmasının da Safir VIP yatırımına yönelmesinin etkili olduğunu dile getiren Çetin, diğer araçların fabrikanın üretim sürecine göre yılsonuna kadar teslim alınacağını belirtti. Çetin, bundan sonraki süreçte Safir VIP araçlardan alınacak verimlilik ve yolcu memnuniyetine göre filolarındaki tüm otobüsleri Safir VIP’e dönüştürebileceklerini de sözlerine ekledi. www.tasimacilar.com 23.08.2012 Saat:15:51







Teslimat Haberleri

Conecto Solo Dizel Otobüs Ekledi
Güçlü Filo İçin Tekrar Tırsan Dedi
Azem Lojistik’e Teslim Etti
Yollarda Güç Gösteriyor
25 Adet DAF Teslim Etti