Mercedes-Benz’den Cemre Lojistik’e 100 adet Axor 1840 LS

1956 yılından beri faaliyetlerini devam ettiren Cemre Lojistik, 62 adet aracın 22 adedinin Mercedes-Benz marka olduğu filosuna 100 adet de Mercedes-Benz Axor 1840 LS ekledi.

Teslimatı 2012 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanan araçların ilk 50 adedi Cemre Lojistik’ in tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Törene, Cemre Lojsitik ortakları Emine Demireğer, Melike Çelik ve Orhan Çelik, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Danışmanı Serdar Elibollar, Koluman İstanbul Çekici Satış Müdürü Mustafa Kürşat İnce ve Koluman İstanbul Çekici Satış Danışmanı Hasan Yıldırım katıldılar. “Yakıtta tasarruf, yaygın servis hizmetleri ile Mercedes’i tercih ettik”
Cemre Lojistik yetkilileri teslim töreninde Mercedes-Benz araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu, kolay ulaşılabilen ve yaygın servis hizmetleri ile zorlu yol koşullarına karşı dayanıklılığı sebebiyle araç alımlarında Mercedes-Benz Axor 1840 LS’i tercih ettiklerini belirttiler.
Cemre Lojistik, gelecekte 100 adet Mercedes-Benz aracı daha filosuna eklemeyi planlıyor. www.tasimacilar.com 29.03.2012 / 16:21



Teslimat Haberleri

Conecto Solo Dizel Otobüs Ekledi
Güçlü Filo İçin Tekrar Tırsan Dedi
Azem Lojistik’e Teslim Etti
Yollarda Güç Gösteriyor
25 Adet DAF Teslim Etti