Murat Lojistik 20 adet Ford Cargo’yu filosuna dahil etti

Taşımacılık sektöründe 1980 yılından bu yana faaliyetine devam eden Murat Lojistik filosunu Ford Cargo 2526HR ile güçlendirdi. Firma, Ford’dan aldığı 20 adet çekiciyi filosuna ekledi.

Filosunu büyütmede Ford Cargo’yu tercih eden Murat Lojistik, böylelikle müşterilerine verdiği hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Araçların üst yapılarını oluşturan Yıldız Treyler tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel, Ford Otosan Kamyon İş Birimi Türkiye Satış Müdürü Berk Mumcu, Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış ve satışı gerçekleştiren Otokoç Otomotiv Satış Danışmanı Çağdaş Kaleli katılırken Yıldız Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Efsun Yıldız ve Pazarlama Müdürü Tuncay Engin de törende yerini aldı.

Törende yaptığı konuşmasında her sektörde olduğu gibi hizmet verdikleri lojistik sektöründe de kalitenin önemli olduğunu ifade eden Murat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel, “Müşterilerimize yüksek kalitede hizmet sunmak için yüksek kalitede hizmet almamız gerekiyor” diyerek Ford Cargo’ların düşük yakıt tüketiminden ve 25 tonluk taşıma kapasitesinden çok memnun olduklarını, tercihlerini her zaman Ford Cargo'dan yana kullanacaklarını ifade etti.

Ford Otosan Güney Marmara Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış ise törende yaptığı konuşmasında Farklı sektörlere hizmet veren ve büyümeyi hedefleyen firmaların ilk tercihi olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek “Türkiye’de ağır ticari pazarının en çok tercih edilen 6x2 aracı 2526, uygun işletme ekonomisi ile lojistik sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ford Otosan olarak bundan gurur duyuyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Conecto Solo Dizel Otobüs Ekledi
Güçlü Filo İçin Tekrar Tırsan Dedi
Azem Lojistik’e Teslim Etti
Yollarda Güç Gösteriyor
25 Adet DAF Teslim Etti