Nakliyeciler, Renault Trucksları tercih ediyor

Antalya ve çevresi Renault Trucks bayisi As-sar otomotiv nakliyecinin tercihi olmaya devam ediyor. Teknik donanım olarak üst versiyon araçları müşterilerin beğenisine sunan As-sar otomotiv, bölgede liderliğini sürdürüyor.

Bölgenin önemli inşaat malzeme ve seramik tedarikçilerinden olan Asacarlar Ltd.Şti firması almış olduğu 4 adet 460.19 Euro 5 otomatik şanzıman araçlarla filosunu güçlendirdi.

Bölgenin önemli inşaat malzeme ve seramik tedarikçilerinden olan Asacarlar Ltd.Şti firması almış olduğu 4 adet 460.19 Euro 5 otomatik şanzıman araçlarla filosunu güçlendirdi.

Teslimat töreni sırasında yapmış olduğu açıklamada filolarında farklı markaları uzun zamandır kullanmakta olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Acar her markanın farklı özellikleri ve kendini öne çıkardığı artıları sahip olduğunu ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: ‘günümüzde yakıt fiyatlarının yüksekliğini ve nakliyecinin ana giderinin yakıt olduğunu göz önünde bulundurursak, bu konuda etkin olan markayla yola devam etme kararı almış bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz detaylı inceleme ve görüşmelere istinaden de Renault Trucks markasının bu konuda çok önemli bir yol kat etmiş olduğunu fark ettik. Gerek yakıt tüketimindeki memnuniyeti gerekse teknik donanımın üst seviyede olmasından kaynaklı aracı kullanan personelimizin rahatlığı bu markada en üst düzeye ulaşmış durumdadır’ dedi.

‘Satış sonrası müşteri hizmetlerini de değerlendirdik’

Acar, satış sonra hizmetlere yönelik de ayrıca bir değerlendirme yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti: ‘yapmış olduğumuz çalışmada satış sonrası hizmetlerde Renault Trucks markasının müşteri memnuniyetinin diğer ağır vasıta firmalarına istinaden çok daha istikrarlı ve verimli olması bizim markayı tercih etmemizde en önemli etkenlerdendir. Bu yıl içerisinde yapmayı planladığımız 10 araçlık ek yatırımı da Renault Trucks markasıyla yapacağız. Bu sayede hem filomuzu güçlendirmiş olacağız hem de ürün satmış olduğumuz bayilere çok daha kısa sürelerde ürünlerini teslim etme olanağı bulacağız’ dedi.


 

‘Çalışma şekillerimiz benziyor, bu sebeple tercih edildik’

Yapılan teslimat esnasında araçların satışını gerçekleştiren As-sar Otomotiv satış temsilcisi Süleyman Pir ise ‘’ Firmayı uzun süredir takip etmekteydik. Aslında çalışma şekilleri Renault Trucks markasına benzemesinden kaynaklı markamızın tercih edilme sebeplerinden biri olmuştur. Asacarlar firması uzun yıllardır sektöre bayilikleri ile hizmet veren 100'e yakın bayisi bulunan bölgenin önemli dinamiklerinden biridir. 40 yıla yakın süren faaliyetinin mevcut bayi yapısını koruyan müşterisine önem veren ve müşteri memnuniyetini satış stratejilerinin en başında tutan bir firma yapılanması bulunmakta. Bizlerin uzun yıllardır nakliyecinin yanında olan ve her koşulda destekleyen yapımız firmayla örtüşmüş ve bu sonuca ulaşılmıştır. Asacarlar firmasına bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederim’ dedi.

www.tasimacilar.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Conecto Solo Dizel Otobüs Ekledi
Güçlü Filo İçin Tekrar Tırsan Dedi
Azem Lojistik’e Teslim Etti
Yollarda Güç Gösteriyor
25 Adet DAF Teslim Etti