Iveco Intermat 2012 de ''limited edition'' Trakker’ı tanıtıyor

Iveco, 2012 Paris Intermat uluslararası ticaret fuarında, hafriyat ve inşaat işleri için özel olarak yapılmış ve geliştirilmiş iş makinelerin arasında Iveco “Limited Edition Dakar” isimli aracını da sundu.

2012 Latin Amerika Rallisinde büyük bir başarıya imza atan Limited Edition Dakar aracı, Iveco Ağır Araçlar Başkanı Alessandro Mortali ve 1998-1999 yıllarında lancia ile Raid Tout Terrain World CUP’ta dünya şampiyonluğu kazanmış olan Miki Biasion’nun katılımıyla tanıtıldı. Iveco organizasyonda, zor yol şartları altında “Limited Edition Dakar” teknolojik ve inovatik yönden test edilme imkanı buldu. Sonuçta inanılmaz performans ve dayanıklılığa ulaşıldığı görüldü.


Araçlar yarışta teknolojilerini kanıtladı
Güney Amerika yarışına katılan 3 Iveco aracı da normal olmayan çevresel şartlarda yarışabilecek şekilde tasarlandı. “Special Limited Edition” versiyonunun amacı; yarış boyunca önceden geliştirilmiş olan bazı teknolojik çalışmaların dışarıdaki bu zor şartlarda neler yapabileceğini görmekti. Cursor 8 ve 13 litre FPT endüstriyel motor ve 310 HP ile 500 HP arasında güç üreten motorlar, 1.300-2.300 Nm torklar, manüel viteste 9-16 ileri, otomatikte ise 12-16 ileri şanzımanlar ve off road için özel olarak üretilmiş şok emici parabolik ve havalı süspansiyon ve ABS sistemi yarışta araç içi özel olarak geliştirildi. Dayanıklılık, verimlilik ve güvenlik Trakker’ın ana karakteristik özelliklerinden sadece bazıları ve çözümler müşterilerin zaten her gün tekrar ve tekrar zorlu şartlarda kullanmaları için üretilmiş bulunmakta. www.tasimacilar.com 17.04.2012 / 15:16

Ticari Araç Haberleri

modelleri Türkiye turuna çıkıyor
Tercihi Olmaya Devam Edecek
Süren ilk Avrupalı Üretici Olacak
Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de
Ailesi İki Yeni Modelle Büyüyor