Renault Trucks FEST 10 Şehirde Türkiye Turunda

Üçüncü yılında düzenlenen Renault Trucks FEST, İstanbul, İzmit, İzmir, Antalya ve Konya duraklarını tamamladı. Bu yıl Master Red EDITION'ın da katıldığı tur 23 Ekim'de Bursa'da sona erecek.

Renault Trucks'ın taşımacılık profesyonelleriyle şehir şehir buluştuğu Renault Trucks FEST, üçüncü yılında genişleyen araç segmentleri ve yenilenen etkinlikleriyle Türkiye turuna devam ediyor. 29 Eylül'de İstanbul Hadımköy'de başlayan etkinlik, İzmit, İzmir, Antalya ve Konya duraklarını tamamladı. Renault Trucks T, T High, C, K ve D serilerinin yer aldığı tura bu yıl aileye yeni katılan Master Red EDITION da eşlik ediyor.

Master Red EDITION ile Aile Büyüyor

Renault Trucks FEST'in üçüncü yılındaki en önemli yeniliklerden biri, Renault Trucks Türkiye'nin ürün gamına bu yıl katılan Master Red EDITION oluyor. Böylece 16 ton ve üzeri araç gamında Renault Trucks T, T High, C, K ve D serilerinin yanı sıra hafif ticari araç segmentinde de Master Red EDITION FEST yolculuğuna katılıyor. Renault Trucks Türkiye, Master Red EDITION ile ağır ticari araç alanındaki uzmanlığını hafif ticari araç segmentine de taşıyarak profesyonel müşterilerine sunduğu çözüm alanını genişletiyor. Şasi kabin ve panelvan versiyonlarıyla farklı ticari kullanım ihtiyaçlarına yanıt veren Master Red EDITION; lojistikten dağıtıma, belediye hizmetlerinden saha operasyonlarına kadar geniş bir kullanım alanına hitap ediyor.

Koli Yükleme Aktivitesi İlgi Görüyor

Master Red EDITION'ın Renault Trucks FEST'e katılmasıyla ziyaretçiler, Renault Trucks'ın farklı operasyonların ihtiyaçlarına yönelik sunduğu çözümleri aynı etkinlik çatısı altında deneyimleyebiliyor. Özellikle Master Red EDITION'ın geniş yükleme hacmine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen koli yükleme aktivitesi, en fazla ilgi gören etkinliklerden biri oluyor. Katılımcılar, kolileri aracın yükleme alanına yerleştirmeye yönelik oyunla Master Red EDITION'ın sunduğu kullanım alanını eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde keşfetme fırsatı buluyor.

Tur 23 Ekim'de Bursa'da Sona Erecek

Renault Trucks FEST, Mersin, Adana, Diyarbakır, Ankara ve Bursa'da taşımacılık profesyonelleriyle buluşmaya devam ediyor. Toplam 10 ili kapsayan organizasyon, 23 Ekim'de Bursa'da sona erecek. FEST boyunca Renault Trucks, yetkili satış ve servis bayileriyle birlikte müşterileri ve sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek hem genişleyen ürün ailesini hem de Renault Trucks dünyasının sunduğu deneyimleri paylaşmayı sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ticari Araç Haberleri

MAN'dan 60 Tonluk Madencilik Kamyonu
Yerli Fiat Scudo Takviyesi
SITRAK Türkiye’de Marka ve İletişim Liderliğine Sinem Eroğlu Atandı
Elektrikli Segmentte Tanıtıldı
Ertanlar Taşımacılık’a 10 NovoLux Teslim Etti