SITRAK Türkiye’de Marka ve İletişim Liderliğine Sinem Eroğlu Atandı

SITRAK Türkiye, Best İşletme A.Ş. distribütörlüğünde marka ve iletişim yapılanmasını güçlendirmek için Sinem Eroğlu’nu Head of Brand and Communications olarak atadı.

SITRAK Türkiye, Best İşletme A.Ş. distribütörlüğünde marka yapılanmasını güçlendirmek amacıyla, iletişim alanında yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip Sinem Eroğlu’nu Head of Brand and Communications (Marka ve İletişim Müdürü) olarak görevlendirdi. Sinem Eroğlu, yeni görevinde SITRAK Türkiye’nin marka stratejisi ve pazarlama iletişimi, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, dijital iletişim ve itibar yönetimi çalışmalarına liderlik edecek.

Sinem Eroğlu, SITRAK Türkiye’de Head of Brand and Communications Oldu

Sinem Eroğlu, kariyeri boyunca otomotiv, ağır ticari araç ve iş makineleri sektörlerinde marka yönetimi, pazarlama ve kurumsal iletişim ile medya ilişkileri alanlarında yöneticilik yaptı. Doğuş Otomotiv’de başladığı kariyerinde, farklı markaların pazarlama ve iletişim çalışmalarından sorumlu oldu. Ardından Marubeni Dağıtım ve Servis bünyesinde uluslararası birçok markanın Türkiye pazarındaki marka konumlandırması ve iletişim stratejilerinden sorumlu yönetici olarak görev aldı. Eroğlu, SITRAK Türkiye’de üstlendiği Head of Brand and Communications (Marka ve İletişim Müdürü) göreviyle markanın Türkiye’deki marka stratejisi ve pazarlama iletişimi, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, dijital iletişim ve itibar yönetimi çalışmalarına liderlik edecek.

“SITRAK’ın Türkiye’de güçlü bir marka haline gelmesi...”

Best İşletme A.Ş. Ticari Direktörü Ferhat Günan, atamaya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “SITRAK’ın Türkiye’de güçlü bir marka haline gelmesi, yalnızca ürünlerimiz ve hizmetlerimizle değil, markamızı tüm iş ortaklarımıza doğru ve güçlü şekilde aktarabilmemizle mümkün. Bu doğrultuda, marka ve iletişim yapılanmamızı güçlendirmeyi stratejik bir adım olarak görüyoruz. Sinem Eroğlu’nun yaklaşık 20 yıllık deneyiminin ve otomotiv ile ağır ticari araç sektörlerindeki birikiminin, SITRAK’ın Türkiye’deki marka yolculuğuna önemli katkı sağlayacağına inanıyorum.”

SITRAK ve Best İşletme A.Ş. Hakkında

Best İşletme A.Ş., dünyanın önde gelen ağır ticari araç üreticilerinden SINOTRUK’un üst segment markası SITRAK’ın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. Şirket, SITRAK’ın Türkiye’nin yanı sıra Irak ve Suriye distribütörlüğünü de üstleniyor ve markanın çekici ile kamyon serisini lojistik ve inşaat sektörleriyle buluşturuyor. SITRAK ise, SINOTRUK’un 2009 yılında hayata geçirdiği üst segment ağır ticari araç markası olarak, bugün Çin’in yanı sıra dünyada 50’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ticari Araç Haberleri

Yerli Fiat Scudo Takviyesi
Elektrikli Segmentte Tanıtıldı
Ertanlar Taşımacılık’a 10 NovoLux Teslim Etti
IVECO Türkiye Ülke Müdürü Mehmet Karal Oldu
100 Turbo Daily 4x4 Teslim Edecek