Pirelli’den yüzde 20 MTV indirimi

MTV ödemesini 01-31 Ocak 2013 tarihleri arasında Garanti İnternet Şubesi’nden yapanlara Pirelli; özel yaz-kış otomobil, SUV (4x4) ve hafif ticari araç lastiklerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

01-31 Ocak 2013 tarihleri arasında MTV ödemelerini Garanti İnternet Şubesi’nden yapan müşteriler, 31 Mart tarihine kadar geçerli olmak üzere, Pirelli Yetkili Satıcılarından yapacakları yaz-kış otomobil, SUV (4x4) ve hafif ticari araç lastik alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıyor. Böylece Garanti müşterileri MTV fırsatı ile Pirelli’den %20 indirimli olarak alacakları kış lastikleri ile kışın zorlu şartlarında güvenli yolculuğun keyfini sürebiliyor.

Müşteriler MTV ödemelerini Garanti İnternet Şubesi’nden kredi kartıyla 6 taksitle ya da hesaplarından ödeyebilirler. İndirimden faydalanmak için ise yapılan MTV ödemesinin dekontu ya da çıktısı ile Pirelli Yetkili Satıcılarından herhangi birine gidilmesi yeterli oluyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yan Sanayi Haberleri

Castrol ile Bosch Car Service anlaşmasını 2027 yılına kadar yeniledi
Seger’den İki Yeni Genel Müdür Ataması
sonuçlarını açıkladı
ASAŞ İhracat Şampiyonları Arasına Girdi
Avustralya'da Geleceğin Kahramanlarına, 100'den Fazla Allison Şanzıman Donanımlı Kamyonla Daha Fazla Kontrol ve Güven Sağlanıyor