Sadık Petrol Fortune Türkiye'de 378. sırada

Sadık Petrol, “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” listesinde yükselişini sürdürüyor

Dünyanın en prestijli iş dünyası dergisi olan Fortune Türkiye’nin Temmuz ayı sayısında Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi listesinde 378. sırada yer alan Sadık Petrol, yükselişini listelerdeki sonuçlara da yansıtmaya devam ediyor.

Fortune Dergisi tarafından 2014 yılı satış rakamlarına göre yapılan değerlendirmede Sadık Grubu, beş şirketi arasında yer alan Sadık Petrol ile Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında yine yerini aldı. Türkiye’nin devler liginde 500 büyük firma arasında yerini alan Sadık Petrol,  ayrıca sektörler bazında yapılan sıralamada Türkiye’de 18., iller bazında tüm sektörleri kapsayan listede Denizli’de 7. sırada yer almaktadır.

Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, ortaya çıkan tablonun şirket başarısının her yıl artarak devam ettiğinin göstergesi olduğunu belirtti. Mersin, “ Sadık Petrol’ün bu başarıyı elde etmesindeki en büyük faktör temel değerlerimize bağlı olarak ilerleyen ve çizgisini bozmayan bir yönetim anlayışıdır. Sürekli gelişimi hedefleyen şirket politikaları ve kurumsal yapıya ve yetki devrine olan inancımız ile rakiplerimizin arasından sıyrılıyoruz. Biz en iyisi olmayı amaçlıyor ve ekip arkadaşlarımla beraber bu amaç uğruna çalışıyoruz. Yapılan sıralamalar Sadık Petrol’ün başarı yolunda güvenle ve birlik içinde yürüdüğünün kanıtıdır. En değerli kaynağımızın insanlar olduğunu bilerek işimizi yapıyoruz. Hem çalışanlarımız hem de müşterilerimiz bizim için birinci sıradadır. Küçük bir ticarethaneden çıkan, Denizli’de bir marka olmayı başaran Sadık Petrol, bugün ise hem bölge hem de ülke genelinde bir marka haline gelmiştir. Sadık Petrol, Türkiye’nin dört bir yanına güçlü ve güvenilir lojistik ağı ile Shell, Total, Petrol Ofisi markalarıyla toptan akaryakıtta hizmet vermektedir” dedi.

Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin,“Bünyemizde yer alan şirketlerimizden Sadık Petrol ile bir kez daha Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri arasında yer almaktayız. Değerlendirmede, sadece akaryakıt bölümümüz ile ilgili veriler bulunmaktadır. Ancak faaliyette olduğumuz diğer sektörler, otomotiv, sigorta, 2. El ve yetkili servislerimizi de değerlendirmeye aldığımızda başarı oranımızın daha da üstte olduğunu düşünüyoruz.Sadık Grubu’nun bu yükselişinde yer alan herkese teşekkürlerimi sunuyor ve her yıl artan başarı grafiğimizin gururunu taşıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yan Sanayi Haberleri

Castrol ile Bosch Car Service anlaşmasını 2027 yılına kadar yeniledi
Seger’den İki Yeni Genel Müdür Ataması
sonuçlarını açıkladı
ASAŞ İhracat Şampiyonları Arasına Girdi
Avustralya'da Geleceğin Kahramanlarına, 100'den Fazla Allison Şanzıman Donanımlı Kamyonla Daha Fazla Kontrol ve Güven Sağlanıyor