Artvin’li Otobüsçüler Yas’ta

Yeşil Artvin Ekspres’in sevilen kaptanlarından 61 yaşındaki Mehmet Delibaş geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Artvin’in köklü ailelerinden olan ve uzun yıllardır otobüs kaptanlığı yapan Mehmet Delibaş geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. 40 yılı aşkın otobüs şoförü olarak mesleğini icra eden Mehmet Delibaş son otobüs seferinde kalp krizi geçirdi.

Artvin’e hizmet veren seyahat firmalarından Yeşil Artvin Ekspres’te uzun yol şoförü olarak çalışan Mehmet Delibaş çok sevdiği mesleğini yaparken hayatını kaybetti.  29 Mart Salı günü (Önceki gün) her zaman olduğu gibi Artvin’den, Bursa’ya gitmek üzere yola çıktı. Trabzon Çavuşlu’ya geldiklerinde mola veren otobüs kaptanı Mehmet Delibaş, bu esnada kalp krizi geçirdi. Müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mehmet Delibaş hayatını kaybetti.

Hayatının birçok bölümünü otobüs kaptanı olarak yollarda geçiren 61 yaşındaki otobüs şoförü, son nefesinin otobüs kaptanı olarak yollarda verdi. Evli iki çocuk babası olan Mehmet Delibaş 31 Mart Perşembe günü (bugün) merkez camide kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecek.

www.tasimacilar.com
Hayati Akbaş / Artvin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

"İBB'nin toplu ulaşıma yaptığı sübvansiyon 10 milyar lira"
Yeni Vapur Hatlarının fiyat tarifesi belli oldu
Geleceğin denizcileri İzdeniz'de yetişiyor
Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu 23 Ekim'de Açılıyor