Emk Treyler Yeni Araçlarıyla CNR Expo Arüsder 2013'te Yerini Alacak

EMK Treyler, Türkiye'de ilk kez üretilen yeni nesil koyteyner taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed'ten oluşan araçlarını, İstanbul'da düzenlenen ARÜSDER 2013'te sergiliyor.

EMK Treyler, 10 değişik formatta araç için üstyapı geliştiren Türkiye'nin ilk treyler firması olma özelliği taşıyor. ‘Boğa Gibi Güçlü Damper’ sloganıyla tanınan EMK Treyler, CNR Expo İstanbul'da düzenlenen 3. Araç Üstü Ekipman Fuarı'nda yeni ürünleri ile büyük ilgi topluyor. Türkiye'de ilk kez üretilen, Avrupa Birliği 2014 uyum yasasına uygun patentli, yeni nesil konteynır taşıyıcı ile 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed’den oluşan özel araçların sergilendiği EMK Treyler standı, ARÜSDER 2013'ün en çok ziyaret edilen alanlarından biri.

‘Treyler pazarında öncü konumdayız’

EMK Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uslu, ARÜSDER 2013'te gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirterek Türkiye pazarında liderliği hedeflediklerini söyledi. EMK Treyler'ın başarısının arkasında Ar-Ge desteğinin bulunduğunu ifade eden Osman Uslu, şu açıklamayı yaptı: 10 değişik araç formatta araç için üstyapı geliştirebilen ilk Türk firmayız. Mühendis kadrolarımızın gücü ve Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde EMK'nın, treyler pazarındaki öncü konumunu koruyoruz. ARÜSDER 2013'te, Avrupa Birliği 2014 uyum yasasına uygun patentli yeni ürünlerimizi sergileme fırsatı bulduk. Yeni nesil konteynır taşıyıcı ve 3 Aks ve 6 Aks hidrolik dümenlenebilir havuzlu Lowbed’den oluşan aracımız yurtiçi ve yurtdışındaki pazarlarda büyük ilgi görüyor. 3. Havalimanı projesi inşaatı için ilk araçları teslim ettik ve bu önemli projede tercih edilen marka olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sektörel Haberleri

Liderliğini Sürdürüyor
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde
Geleceğin Teknisyenlerini Yetiştirecek
Astana’ya Katıldı
DFSK’da Yeni Genel Müdür Çınar Noyan Oldu