Ford Otosan parça tedariki sıkıntısı nedeniyle Gölcük ve Yeniköy fabrikalarında 3-9 Nisan tarihleri arasında üretime altı gün ara vereceğini duyurdu.
Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Kocaeli yerleşkemizde yer alan Gölcük ve Yeniköy Fabrikalarımızda mikroçip kullanımının yoğun olduğu bazı parçaların yurtdışından tedarikinde yaşanan kısıtlar nedeniyle üretime 3 Nisan 2021'den 9 Nisan 2021 tarihine kadar altı gün süreyle ara verilecektir" denildi.
Açıklamada, 2021 üretim ve satış adet tahminlerini etkilemesi beklenmeyen üretim duruşu süresince bakım ve üretim hatlarının yeni yatırımlara hazırlık amacıyla yeniden düzenlenmesi çalışmalarının devam edeceği belirtildi.
Ford Otosan üretime 6 gün ara verdi
Ford Otosan, Gölcük ve Yeniköy fabrikalarında 3-9 Nisan tarihleri arasında üretime altı gün ara verdi.
İlk yorum yazan siz olun
Otomotiv Haberleri Haberleri
Mengerler Samsun Yeni Kimlikte
Otokoç ve Fenerbahçe İş Birliğini Yeniledi
Barselona'da Açıldı
Mercedes-Benz Türk Deprem Bölgesi İçin Yeni Merkez İnşa Ediyor
Koçaslanlar'dan Engelsiz Showroom Projesi