Isuzu D-Max İngiltere’de 3.Kez Yılın En İyi Filo Aracı Seçildi

Güçlü teknik özellikleriyle dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyan, toplam ihracatı 1 milyon adedi geçen Isuzu D-Maxpick-Up, Londra’da 3.Kez “Van Fleet World” ödülüne layık görüldü.

2002 yılında, 1 tonluk Pick-Up modelinin üretimini, dünya çapında Pick-Up’ların en büyük pazarı Tayland’a taşıyan Isuzu, aynı yılda D-Max’i lanse etti. İç pazarda kazandığı çok sayıda prestijli ödülle Tayland’da en çok satan araçlardan biri haline gelen D-Max, ilgili tarihten bu yana dayanıklılığı, güvenilirliği ve yakıt ekonomisi ile ünlenerek dünya çapında 100’den fazla ülkenin takdirini kazandı.

Birleşik Krallık’ta 3. kez ödül aldı

Isuzu D-Max, 21 Mayıs’ta Londra’da düzenlenen Van Fleet World Ödülleri’nde “En İyi Pick-Up” seçilerek başarısını bir kez daha taçlandırdı. Alınan bu ödül ile D-Max, Birleşik Krallık’ta üçüncü kez ödül kazanmış oldu.

Hem iş amaçlı hem kişisel amaçlı kullanılıyor

Van Fleet World Editörü, Isuzu’nun yeni D-Maxpick-Up ile dayanıklı, sağlam iş kamyoneti kimliğinden çıkarak geniş yelpazeli model ve özellikleriyle seri Pick-Up üretimine geçiş yaptığını belirtti. Isuzu D-Max’in, hem kişisel hem iş amaçlı kullanılmasının yanı sıra, kamunun da ilgisini çeken bu çeşitlilik ve özellikler, jüri üyeleri tarafından takdir edildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sektörel Haberleri

Liderliğini Sürdürüyor
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde
Geleceğin Teknisyenlerini Yetiştirecek
Astana’ya Katıldı
DFSK’da Yeni Genel Müdür Çınar Noyan Oldu