İzmir’de Anadolu Isuzu Rüzgarı

Anadolu Isuzu, bu yıl 6.’sı düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’nda yerini aldı.

Anadolu Isuzu fuara, Isuzu Turkuaz otobüs ve Haziran ayında lansmanı yapılan yeni Isuzu D-Max pick-up ile katıldı. Fuarın ilk günü Anadolu Isuzu standını ziyarete gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, özellikle yeni Isuzu D-Max hakkında bilgi aldı.


Yurtiçi turizm sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden gelen çok sayıda ziyaretçi Turkuaz ile ilgilendi ve Anadolu Isuzu’nun otobüs üretimi hakkında bilgi aldı. Dünyada Isuzu markası altında otobüs üretimi yapan tek firma olan Anadolu Isuzu, çoğunluğu Avrupa ülkesi olmak üzere 26 ülkeye ihracat yapıyor. Isuzu Turkuaz’ın, modern görünüşü ve konforuyla keyifli bir yolculuk sağladığı belirtilirken, sektörün büyük otobüslerden beklediği konfor ve güvenlik seviyesini yakalarken aynı zamanda bir minibüsün sağlayabileceği atikliği, ekonomiyi ve manevra kabiliyetini de vaad ettiği belirtildi. Isuzu Turkuaz’ın 33 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları ve 26 kişilik VIP seçeneği mevcut.


4x2 ve 4x4 farklı çekiş sistemlerinde beş farklı paket seçeneği sunan Isuzu D-Max ise otomatik şanzımanlı 4x4 V-Cross paketi ile öne çıkıyor. Tüm versiyonlarında standart olarak sunulan çevreci ve ekonomik çift turbo motorun yanı sıra standart 6 hava yastığı, kilitlenmeyi önleyici fren sistemi (ABS), çekiş kontrol özelliğine (TCS) sahip elektronik stabilite kontrol sistemi (ESC), panik fren yardım sistemi (BAS) ve güçlendirilmiş yeni kabin iskeleti ile yeni Isuzu D-Max’in, kullanıcılarına oldukça güvenli bir sürüş keyfi sağlaması hedefleniyor. www.tasimacilar.com 26.12.2012 Saat:19:55

Sektörel Haberleri

Liderliğini Sürdürüyor
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde
Geleceğin Teknisyenlerini Yetiştirecek
Astana’ya Katıldı
DFSK’da Yeni Genel Müdür Çınar Noyan Oldu