Öğrenci Velisi ile Sözleşmeyi Yap, Yol Belgesini Kap

Önceleri okul önlerinde yaşanan öğrenci alma tartışmalarına son vermek amacıyla okullularda oluşturulan okul aile birlikleri artık devreden çıkartılıyor.

UKOME’nin almış olduğu karar ile bireysel taşımacıların önü açılmış oldu. Bu durumda 10 servisçi 1 okulu taşıyabilecek.

UKOME tarafında alına karar doğrultusunda okul aile birliklerinin de devreden çıkartılmasıyla okullarda bir kaos ortamının yaşanacağı, yol belgelerini almak isteyen servisçi ise, öğrenci velisiyle yaptığı sözleşmenin ardından taşıma belgesini alabileceği belirtiliyor.

Bireysel servisçinin önünü açan açıklamayla taşımacıyı kimin denetleyeceği, yanlış bir taşıma ile karşılaşan velinin sorunun muhatabında kime başvuracağı belli olmazken öğrenci velisinin konuya nasıl yanaşacağı merak konusu. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sektörel Haberleri

Mercedes-Benz Türk, 2025’i Değerlendirdi, 2026’ya Odaklandı
Mercedes-Benz Türk’te Yeni Atamalar
Kayseri’de Hizmet Ağını Genişletti
Şoförlerle Birlikte Kutladı
Yeni Tesisi Hizmete Açtı