
Iveco Üstün-İş'den, Nurlog'a 10 adet Stralis çekici teslimatı
Iveco’nun Gaziantep’deki yeni yetkili satıcısı Üstün-İş, Nurlog Uluslararası Nakliyat ve Gıda AŞ’ye 10 adet Stralis Hi Way teslimatı yaptı.
Iveco’nun, Gaziantep’de ki yeni yetkili satıcısı Üstün-İş, Nurlog Uluslararası Nakliyat ve Gıda AŞ’ye 10 adet Stralis Hi Way teslim etti. Gaziantep Üstün-İş Iveco tesisinde yapılan törende, Nurlog firmasının ortağı Nimet Tarandır: “Iveco’yu tercihlerinde aracın ekonomisi, konforu ve Iveco’nun bölgedeki yeni yapılanmasının etkili olduğunu ifade etti.
“Nurlog’u, yalnız bırakmayacağız.”
Üstün-İş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zengin, Nurlog firmasını, satış sonrasında da yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek; müşteriyi, her zaman uzun vadeli bir yatırım olarak gördüklerini ifade etti. Törene ayrıca Eyüp Zengin ve Nurlog firma ortakları katıldılar.
www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.