Leopar’dan KRONE Yatırımı
Leopar Multimodal, 2026 yatırım planı kapsamında KRONE Türkiye iş birliğiyle 30 adet yarı römork teslim almaya başladı. Yeni yatırım, operasyonel kapasiteyi artırmayı ve hizmet kalitesini sürdürülebilir şekilde güçlendirmeyi hedefliyor.
Leopar Multimodal, büyüme stratejisi doğrultusunda filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 2026 yılının ilk çeyreği için planlanan 30 adetlik KRONE yarı römork yatırımı kapsamında teslimatlar kademeli olarak başladı. Gerçekleşen teslimat töreni, iki şirket arasındaki stratejik iş birliğinin önemli bir adımı olarak öne çıktı.

Planlı yatırım, güçlü operasyon
Şirket, büyüme yaklaşımını planlı yatırım, güçlü ekipman altyapısı ve sahada kesintisiz operasyon yönetimi üzerine inşa ediyor. Yeni yarı römork yatırımları, yük planlama süreçlerinin daha etkin yürütülmesini ve operasyonel esnekliğin artırılmasını hedefliyor. Bu adımın, hizmet kalitesinin sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasına katkı sağlaması bekleniyor. Leopar Multimodal Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Öztürk, “Filo yatırımlarımız operasyonel kapasitemizi artırırken aynı zamanda sahadaki planlama kabiliyetimizi ve teslimat performansımızı güçlendiriyor. 2026 yılı yatırım planımız, sürdürülebilir büyüme yaklaşımımızın ve müşterilerimize kesintisiz hizmet sunma hedefimizin bir yansımasıdır.” dedi.
Uzun vadeli iş birliği hedefi
KRONE Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar ise Leopar Multimodal ile kurulan iş birliğinin uzun vadeli bir perspektife dayandığını belirterek, orta vadeli hedeflerinin Leopar Multimodal filosundaki KRONE yarı römork sayısını üç haneli rakamlara çıkarmak olduğunu ifade etti. Özacar, yarı römork konfigürasyonlarının şirketin operasyonel ihtiyaçlarına göre planlandığını ve doğru ürün ile zamanında teslimat yaklaşımıyla sürecin yönetildiğini vurguladı. Teslimat törenine Leopar Multimodal ve KRONE Türkiye’nin üst düzey yöneticileri katılım sağladı. Yeni yatırımla birlikte iki şirket arasındaki iş birliğinin daha da güçlenmesi hedefleniyor.






HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.